Motion

Motion, bevægelse og afspænding

Holdnr Navn Sted Ugedag Antal uger Start  
17225 AquaZumba® Få ledige pladser Gribskov Svømmehal Tir 15,00 29‑08‑2017 15:00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 17225
  • Navn: AquaZumba®
  • : Få ledige pladser
  • Sted: Gribskov Svømmehal
  • Ugedag: Tir
  • Antal uger: 15,00
  • Start: 29‑08‑2017 15:00
Se mere   Luk  

Bemærk at første mødegang er ændret til 29. august 2017 kl. 15.00.

Har du svært ved at finde lysten til træning og lange løbeture i de mørke vintermåneder, så skulle du overveje at prøve kræfter med den sprudlende AquaZumba®.

 AquaZumba® er effektiv og udfordrende vandbaseret træning, eller et danse-fitness-program udført i vand. Fordi træningen foregår i vand, sker der ingen overbelastning af leddene. Vandet bærer og tyngden ophæves, men vand er tungt at flytte, og der kan derfor arbejdes med stor modstand som giver kondition og muskelstyrke, og en effektiv fedtforbrænding sættes i gang.

De fleste forbinder vandgymnastisk med skavanker og genoptræning, men vi vil gerne vise andre, at man sagtens kan bevæge sig i almindeligt koldt bassinvand med høj puls, hvor man har det sjovt sammen med andre. Zumba er sjov træning for alle aldre, og musikken vil få dig i rigtig godt humør.

Træningen forgår til inspirerende latinamerikansk musik f.eks. Salsa, Samba, Merenge men også Hip hop, Pop, eller Flamenco. På en time vil du få brugt alle muskler i kroppen. Vandmodstanden gør, at man kan få meget intensiv træning og forbrænde ca. 250 - 350 kcal. Dette helt uden at belaste dine led fordi træning i vand er meget skånsomt, da man ikke bærer hele kroppens vægt. Derfor er træning i vand helt ideelt til overvægtige. Man forebygger skader med træning i vand, ligesom træning i vand også kan være et alternativ, hvis man har en løbeskade eller skal træne efter operation.

Instruktør Anne-Dorthe Olsson er bosiddende i Helsinge, og underviser i hele Nordsjælland. Nu glæder hun sig til at undervise i sin hjemby. Anne-Dorthe har alle Zumba® fitness certifikater og også et AquaZumba® instruktørkursus, for at kunne undervise i sikker, effektiv og udfordrende vandbaseret træning.

Undervisningen foregår i Gribskov Svømmehal i Helsinge, Boagervej 26, 3200 Helsinge. Vandet er 27,5 - 28,0 grader og bassinet er 1.20 m i den lave ende. Du behøver ikke at kunne svømme eller danse. Det kræver ingen erfaring at deltage. Dansetrinene er simple og din krop vil blive opstrammet på en helt ny måde.

Motionstilbuddene er talrige i de danske fitnesscentre, og i øjeblikket kæmper mange sig afsted for at få en sundere, slankere eller stærkere krop. AquaZumba® er et motionstilbud hvor alle kan være med. Her er glæde og velvære, højt humør og fed musik. Alle muskler i kroppen bliver bevæget, og der er fokus på puls, koordination og styrke. Alle, uanset alder og kondition kan være med. Som i al træning, er intensiteten op til dig. Jo mere du bruger vandet som din makker, jo mere vil du også forbrænde.

Træning i vand giver dig de samme fordele som på land. Kredsløbstræning, udholdenhed, muskeltræning og vægttab kan alle hentes fra en AquaZumba®  time. Bevægelsen mod vand skaber modstand, der ligner andre modstande ved motion som vægtløftning og fitness-maskiner.

Prisen er incl. adgang til Gribskov Svømmehal. Du får tilsendt adgangsbilletten når du har betalt for kurset.
Aftenskolen BEVAR MIG VEL, tlf. 48 48 40 17 www.bevarmigvel.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17225
Status: Igangsat
Første møde: 29-08-2017 15:00
Mødegange: 15
Lektioner: 15
Undervisere: Anne-Dorthe Olsson
Priser:
Almen DKK 575,00
17222 Qi Gong, Tai Chi og Meditations øvelser Ledige pladser Kulturhuset Helsinge Fre 15,00 05‑01‑2018 10:00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

15 mødegange á 2 lektioner Kurset begynder når der er nok tilmeldinger.

Qi Gong, Tai Chi og Meditations øvelser

Nogen kalder øvelserne naturens egen bevægelse, man mærker de lindrer og genopbygger kroppen. Du lærer øvelser der er brugt i Indien og Kina i århundrede. Du er i gode hænder, hos en erfaren lærer.

Undervisningen begynder med en kort stående meditation, hvor vi scanner kroppen nedefra og op. Herefter laver vi et Qi Gong sæt, der hedder Silkeøvelser. Det består af 8 øvelser der gennemgår kroppen på langs på tværs og i dybden.

Midt i undervisningen holder vi en vandpause hvor der bliver givet teori.

Så følger en siddende meditation.

Herefter laver vi Tai Chi.

Tai Chi formen er en kort Yang form. Den tager 8 – 9 minutter, når man har lært den.  

Tai Chi kan bruges som kampkunst, men forstås af de fleste som et bevægelsessystem hvor vi lærer at helbrede os selv indefra.
Mange bruger øvelserne som supplement til anden sport. Kroppen bliver afbalanceret og vi får ro i sindet. Man siger også om øvelserne, at det er meditation i bevægelse.

Bliver man træt eller energisk? Nogen siger at de får tilført energi, andre siger de sover godt. Der kommer ro på. Man skal lige vænne sig til, at noget der ser så roligt ud kan tage så dybt fat. Det ser så nemt ud og så opdager man at der er meget mere.

Skulle I have lyst til at læse mere om Tai Chi og Viggo Vikkelsø, kan i gå ind på hjemmesiden         www.kinesiskgymnastik.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17222
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-01-2018 10:00
Mødegange: 15
Lektioner: 30
Undervisere: Viggo Vikkelsø
Priser:
Handikap DKK 900,00