Motion

Motion, bevægelse og afspænding

Holdnr Navn Sted Ugedag Antal uger Start  
18225 AquaZumba® Gribskov Svømmehal Tir 16,00 21‑08‑2018 15:00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 18225
  • Navn: AquaZumba®
  • :
  • Sted: Gribskov Svømmehal
  • Ugedag: Tir
  • Antal uger: 16,00
  • Start: 21‑08‑2018 15:00
Se mere   Luk  

Har du svært ved at finde lysten til træning og lange løbeture i de mørke vintermåneder, så skulle du overveje at prøve kræfter med den sprudlende AquaZumba®.

 AquaZumba® er effektiv og udfordrende vandbaseret træning, eller et danse-fitness-program udført i vand. Fordi træningen foregår i vand, sker der ingen overbelastning af leddene. Vandet bærer og tyngden ophæves, men vand er tungt at flytte, og der kan derfor arbejdes med stor modstand som giver kondition og muskelstyrke, og en effektiv fedtforbrænding sættes i gang.

De fleste forbinder vandgymnastisk med skavanker og genoptræning, men vi vil gerne vise andre, at man sagtens kan bevæge sig i almindeligt koldt bassinvand med høj puls, hvor man har det sjovt sammen med andre. Zumba er sjov træning for alle aldre, og musikken vil få dig i rigtig godt humør.

Træningen forgår til inspirerende latinamerikansk musik f.eks. Salsa, Samba, Merenge men også Hip hop, Pop, eller Flamenco. På en time vil du få brugt alle muskler i kroppen. Vandmodstanden gør, at man kan få meget intensiv træning og forbrænde ca. 250 - 350 kcal. Dette helt uden at belaste dine led fordi træning i vand er meget skånsomt, da man ikke bærer hele kroppens vægt. Derfor er træning i vand helt ideelt til overvægtige. Man forebygger skader med træning i vand, ligesom træning i vand også kan være et alternativ, hvis man har en løbeskade eller skal træne efter operation.

Instruktør Anne-Dorthe Olsson er bosiddende i Helsinge, og underviser i hele Nordsjælland. Anne-Dorthe glæder sig over at undervise i sin hjemby. Anne-Dorthe har alle Zumba® fitness certifikater og også et AquaZumba® instruktørkursus, for at kunne undervise i sikker, effektiv og udfordrende vandbaseret træning.

Undervisningen foregår i Gribskov Svømmehal i Helsinge, Boagervej 26, 3200 Helsinge. Vandet er 27,5 - 28,0 grader og bassinet er 1.20 m i den lave ende. Du behøver ikke at kunne svømme eller danse. Det kræver ingen erfaring at deltage. Dansetrinene er simple og din krop vil blive opstrammet på en helt ny måde.

Motionstilbuddene er talrige i de danske fitnesscentre, og i øjeblikket kæmper mange sig afsted for at få en sundere, slankere eller stærkere krop. AquaZumba® er et motionstilbud hvor alle kan være med. Her er glæde og velvære, højt humør og fed musik. Alle muskler i kroppen bliver bevæget, og der er fokus på puls, koordination og styrke. Alle, uanset alder og kondition kan være med. Som i al træning, er intensiteten op til dig. Jo mere du bruger vandet som din makker, jo mere vil du også forbrænde.

Træning i vand giver dig de samme fordele som på land. Kredsløbstræning, udholdenhed, muskeltræning og vægttab kan alle hentes fra en AquaZumba®  time. Bevægelsen mod vand skaber modstand, der ligner andre modstande ved motion som vægtløftning og fitness-maskiner.

Prisen er incl. adgang til Gribskov Svømmehal. Du får tilsendt adgangsbilletten når du har betalt for kurset.
Aftenskolen BEVAR MIG VEL, tlf. 48 48 40 17 www.bevarmigvel.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18225
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-08-2018 15:00
Mødegange: 16
Lektioner: 16
Undervisere: Anne-Dorthe Olsson
Priser:
Almen DKK 575,00
18270 Gotved - Bevægelse og afspænding Sankt Helene Skole Tisvilde Man 14,00 03‑09‑2018 17:15
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Gotved - Bevægelse og afspænding

Ha´ det bedre, brug din krop og modvirk stress og spændinger. Vi kommer hele kroppen igennem uden overbelastning af muskler og led. 

Undervisningen i Helle Gotveds gymnastikprogram, omfatter blandt andet koordination-, styrke- og bevægelighedstræning, fokus på fødder, bækkenbundsøvelser, udspænding og afspænding. 

Der lægges vægt på at bruge kroppen hensigtsmæssigt og at opnå større kropsbevidsthed, energi og bevægelsesglæde. Her bliver mulighed for at skabe fornyet energi.


Mandag bliver dit pauserum, hvor der er tid til at afspænde kroppen, skabe smidighed og styrke til kroppen.

Spørgsmål vedrørende Gotvedgymnastik - ring til underviser Irene Færgemann mb. 2087 8177

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18270
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-09-2018 17:15
Mødegange: 14
Lektioner: 21
Undervisere: Irene Færgemann
Priser:
Almen DKK 1.200,00