Foredrag & debat

Holdnr Navn Start tid  
18002 Dybt godnat 10:00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vi bruger 1/3 af vores liv på at sove. Rent videnskabeligt gives der ikke noget sikkert svar på, hvorfor vi skal sove. Man kommer dog svaret nærmere, når vi ser på, hvad der sker når søvnen forstyrres, og hvad det betyder for menneskets ydeevne og trivsel. Motion og kost og deres betydning for vores helbred og livskvalitet er efterhånden blevet almenviden for de fleste af os. Desværre kan man ikke sige det samme om søvnen.

Under søvnen sker der en lang række af forskellige processer, som alle har stor betydning for dit helbred og din psyke. Søvn er den reneste naturmedicin, der holder humøret højt og sygdomme fra døren. Helt uden bivirkninger. Vær god ved søvnen - så er den også god ved dig. Du tænker måske, at du kan sove, når du bliver gammel. Eller at søvnproblemer går over med tiden. Men sådan er det ikke. En god nattesøvn er en kunstart.

Søvnmangel og søvnforstyrrelser er decideret skadelige for kroppen og kan føre til et hav af livstruende sygdomme. En nylig undersøgelse viste, at ca halvdelen af alle danskere lider af det, der kaldes 'dårlig søvnkvalitet'.

Søvn er ifølge Mikael Rasmussen et af menneskets allermest basale behov. Uden søvn dør vi. Uden kvalitetssøvn, ingen livskvalitet. Uden tilstrækkelig søvn, utilstrækkelig energi og livslyst. For mange af os er det svært at få den søvn, vi desperat har brug for.

Oplæggets formål er at give dig øget viden om normal søvn, samt søvnforstyrrelser. Mikael tager udgangspunkt i den seneste forskning på området med fokus på gode råd og brugbare teknikker til at forbedre egen søvn. Læs gerne mere på www.mikael-rasmussen.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18002
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 02-11-2018 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Mikael Rasmussen
Priser:
Almen DKK 75,00
Foreningsmedlem BMV DKK 0,00