Søg i alle hold

Holdnr Navn Sted Start Ugedag  
2018 Medlems kontingent 2018, Bevar Mig Vel Bevar Mig Vel
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vær med til at støtte foreningen Bevar Mig Vels arbejde.

Foreningen Bevar Mig Vel arbejder for, at skabe mulighed for bevægelsesundervisning, primært undervisning i varmtvandsbassiner i Nordsjælland.

Foreningen driver aftenskolen Bevar Mig Vel, der arbejder med at skabe muligheder for undervisning, for mennesker med nedsat bevægelighed.
 
Som medlem er du den første der får tilbud om nye hold og ledige pladser. Som medlem kan du ønske dig interessante foredrag og debatter.

Som medlem kan du deltage gratis i årets foredrag og debatter.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2018
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-01-0001 00:00
Mødegange: 0
Lektioner: 0
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 50,00
2019 Medlems kontingent 2019, Bevar Mig Vel Bevar Mig Vel
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vær med til at støtte foreningen Bevar Mig Vels arbejde med folkeoplysende kvalitetsundervisning på bevægelsesområdet.

Foreningen Bevar Mig Vel arbejder for, at skabe mulighed for bevægelsesundervisning, primært undervisning i varmtvandsbassiner i Nordsjælland. Foreningen arbejder for at undervisningen som deltagerne modtager, er af høj kvalitet.

Foreningen driver aftenskolen Bevar Mig Vel, der arbejder med at skabe muligheder for undervisning, for mennesker med nedsat bevægelighed, f.eks. bevægelsesundervisning i varmtvandsbassiner.
 
Som medlem er du den første der får tilbud om nye hold og ledige pladser.
Som medlem kan du ønske dig interessante foredrag og debatter, og som medlem kan du deltage gratis. 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2019
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-01-0001 00:00
Mødegange: 0
Lektioner: 0
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 50,00
19225 AquaZumba® Gribskov Svømmehal 20‑08‑2019 15:00 Tir
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Har du svært ved at finde lysten til træning og lange løbeture i de mørke vintermåneder, så skulle du overveje at prøve kræfter med den sprudlende AquaZumba®.

 AquaZumba® er effektiv og udfordrende vandbaseret træning, eller et danse-fitness-program udført i vand. Fordi træningen foregår i vand, sker der ingen overbelastning af leddene. Vandet bærer og tyngden ophæves, men vand er tungt at flytte, og der kan derfor arbejdes med stor modstand som giver kondition og muskelstyrke, og en effektiv fedtforbrænding sættes i gang.

De fleste forbinder vandgymnastisk med skavanker og genoptræning, men vi vil gerne vise andre, at man sagtens kan bevæge sig i almindeligt koldt bassinvand med høj puls, hvor man har det sjovt sammen med andre. Zumba er sjov træning for alle aldre, og musikken vil få dig i rigtig godt humør.

Træningen forgår til inspirerende latinamerikansk musik f.eks. Salsa, Samba, Merenge men også Hip hop, Pop, eller Flamenco. På en time vil du få brugt alle muskler i kroppen. Vandmodstanden gør, at man kan få meget intensiv træning og forbrænde ca. 250 - 350 kcal. Dette helt uden at belaste dine led fordi træning i vand er meget skånsomt, da man ikke bærer hele kroppens vægt. Derfor er træning i vand helt ideelt til overvægtige. Man forebygger skader med træning i vand, ligesom træning i vand også kan være et alternativ, hvis man har en løbeskade eller skal træne efter operation.

Instruktør Annie Bøving Michaelsen underviser i hele Nordsjælland, og har alle Zumba® fitness certifikater og også et AquaZumba® instruktørkursus, for at kunne undervise i sikker, effektiv og udfordrende vandbaseret træning.

Undervisningen foregår i Gribskov Svømmehal i Helsinge, Boagervej 26, 3200 Helsinge. Vandet er 27,5 - 28,0 grader og bassinet er 1.20 m i den lave ende. Du behøver ikke at kunne svømme eller danse. Det kræver ingen erfaring at deltage. Dansetrinene er simple og din krop vil blive opstrammet på en helt ny måde.

Motionstilbuddene er talrige i de danske fitnesscentre, og i øjeblikket kæmper mange sig afsted for at få en sundere, slankere eller stærkere krop. AquaZumba® er et motionstilbud hvor alle kan være med. Her er glæde og velvære, højt humør og fed musik. Alle muskler i kroppen bliver bevæget, og der er fokus på puls, koordination og styrke. Alle, uanset alder og kondition kan være med. Som i al træning, er intensiteten op til dig. Jo mere du bruger vandet som din makker, jo mere vil du også forbrænde.

Træning i vand giver dig de samme fordele som på land. Kredsløbstræning, udholdenhed, muskeltræning og vægttab kan alle hentes fra en AquaZumba®  time. Bevægelsen mod vand skaber modstand, der ligner andre modstande ved motion som vægtløftning og fitness-maskiner.

Prisen er incl. adgang til Gribskov Svømmehal. Du får tilsendt adgangsbilletten når du har betalt for kurset.
Aftenskolen BEVAR MIG VEL, tlf. 48 48 40 17 www.bevarmigvel.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19225
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-08-2019 15:00
Mødegange: 16
Lektioner: 16
Undervisere: Annie Bøving Michaelsen
Priser:
Almen DKK 575,00