Foredrag & debat

Holdnr Navn Start tid  
2021 Medlems kontingent 2021, Bevar Mig Vel
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vær med til at støtte foreningen Bevar Mig Vels arbejde med folkeoplysende kvalitetsundervisning på bevægelsesområdet.

Foreningen Bevar Mig Vel arbejder for, at skabe mulighed for bevægelsesundervisning, primært undervisning i varmtvandsbassiner i Nordsjælland. Foreningen arbejder for at undervisningen som deltagerne modtager, er af høj kvalitet.

Foreningen driver aftenskolen Bevar Mig Vel, der arbejder med at skabe muligheder for undervisning, for mennesker med nedsat bevægelighed, f.eks. bevægelsesundervisning i varmtvandsbassiner.
 
Som medlem er du den første der får tilbud om nye hold og ledige pladser.
Som medlem kan du ønske dig interessante foredrag og debatter, og som medlem kan du deltage gratis. 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2021
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-01-0001 00:00
Mødegange: 0
Lektioner: 0
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 50,00
20101 Modstandskvinder 1940-45 - de satte livet på spil for Danmarks frihed 19:00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Pga. corona, er vi selvfølgelig nød til at aflyse den 26/3. Vi vil finde en ny dato, når vi igen må samles om et fordrag. Alle tilmeldte får besked om ny dato.

Kvinder, krig og besættelse! Der er lavet metervis af film og skrevet side op og side ned om de tusinder af danske modstandsfolk, der satte livet på spil i kampen mod den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig. Men én gruppering har endnu ikke haft hovedrollen om den danske modstand — nemlig kvinderne. Og det på trods af, at mere end 700 kvinder blev interneret af nazisterne i Frøslevlejren.

Nogle deltog i sabotage af jernbaner og fabriksanlæg. Andre transporterede våben, var logiværter for jødiske flygtninge og faldskærmsfolk, eller de opsporede stikkere og fremskaffede falske identitetskort. Atter andre trykte og uddelte illegale blade og bøger.

Kvinder, krig og besættelse: I forbindelse med 80 års dagen den 9. april  har vi bedt Pia Fris Laneth fortælle om kvinderne under krig og besættelse. Pia Fris Laneth er uddannet cand. adm. pol. (politolog) fra Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Hun har arbejdet som journalist og redaktør siden 1978, blandt andet i Danmarks Radio og på Dagbladet Information. Siden 2009 : Selvstændig forfatter, foredragsholder, filminstruktør

Arrangementet afholdes 26. marts 2020 kl. 19 på Store Torv ved indgangen til Gribskov Svømmehal, Nordstjerneskolen Boagervej 26 Helsinge.

Alle foreningen Bevar Mig Vels medlemmer kan deltage gratis, men tilmelding er nødvendigt. Pris for andre er kr 75.

Medlemskab af Bevar Mig vel koster 50kr, så du sparer 25 kr ved at blive medlem før du tilmelder dig.
Bliv medlem: https://www.bevarmigvel.dk/program-2020/soeg-i-alle-hold/?classId=7b42b0a8-a189-41d2-8d13-ab1e01802929

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20101
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-03-2020 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Pia Fris Laneth
Priser:
Almen DKK 75,00
Foreningsmedlem Bevar Mig Vel DKK 0,00
20202 Få styr på din økonomi og lær at investere! 18:30
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kvinde Sæt Kursen: Få styr på din økonomi og lær at investere! er udsat. Alle tilmeldte får direkte besked om den nye mødedato.

Vil du gerne have styr på din økonomi og se dine penge arbejde for dig og vokse? Drømmer du om økonomisk frihed til at kunne tage orlov fra jobbet og rejse med familien? Eller om at forlade arbejdsmarkedet tidligt?
Eller måske bare have overskuddet til at kunne lægge nogle pauser ind i arbejdslivet, hvor du i stedet kan hellige dig efteruddannelse, familien eller bare helbredet og livet i almindelighed? Så er der god inspiration og konkrete råd at hente hos fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen.

Louise Fredbo-Nielsen er selv gået fra økonomisk fiasko og angst for at tjekke sin konto til at være investor. Og så er hun forfatteren bag en bogen, ’Sæt kursen’, hvor hun har samlet sine erfaringer og nedfældet de bedste og vigtigste af de mange råd, hun selv indsamlede, da hun besluttede selv at tage styringen over sin egen økonomi.

Og det lyder jo skørt, at det skulle være noget, man ikke gør. Det er jo vores egne penge, og ikke at forholde os til dem og selv have kontrol over og med dem, ville jo være virkelig mærkeligt. Ikke? Ikke desto mindre er det sådan det forholder sig for virkelig mange mennesker: Det er – skal man tro mediernes overskrifter – almindeligt kendt, at vi går glip af millioner af kroner gennem et liv, netop ved ikke at forholde os til vores økonomi – og måske endda investere nogle af vores penge. Og det er dumt alene af den grund, at alt tyder på, at vi kommer til at leve længere liv, og derfor – selvom vi også går senere på pension – får brug for at få pengene til at slå til i længere tid, end vi måske går rundt og tror.

Derfor har vi inviteret Louise Fredbo-Nielsen til at komme og gøre os alle sammen klogere på, hvordan vi selv kan få vendt tendensen – og andel i nogle af de mange millioner, der bare står og sygner hen i bankerne.

Du får gode råd, konkrete bud på investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark, og hvis det går, som vi regner med, vil du gå inspireret herfra med fornyet mod på at tage kontrol over din økonomi.

Louise Fredbo-Nielsen er fremtidsforsker og cand.merc i International Business & Politics fra CBS, Paris og Beijing. Louise er prisvinder og tidligere ekstern lektor i entreprenørskab og innovation, og så holder hun foredrag i Danmark og resten af verden.

Arrangementet skulle være afholdt den 18. november 2020 kl. 18.30 i Helsinge Kulturhus, Lille Sal, Boagervej 26 Helsinge. På grund af corona, har vi været nød til at udsætte arrangementet. Vi ved endnu ikke hvornår det kan lade sig gøre at mødes igen, men vi glæder os.

Alle foreningen Bevar Mig Vels medlemmer kan deltage gratis, men tilmelding er nødvendigt. Pris for andre er kr 75.

Medlemskab af Bevar Mig Vel koster 50kr, så du sparer 25 kr ved at blive medlem før du tilmelder dig.
Bliv medlem: https://www.bevarmigvel.dk/program-2020/soeg-i-alle-hold/?classId=7b42b0a8-a189-41d2-8d13-ab1e01802929

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20202
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-11-2020 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Louise Fredbo-Nielsen
Priser:
Foreningsmedlem Bevar Mig Vel DKK 0,00
dof